Alte Levi Dali varustelut

Alakerran tunnelmalline makuuhuone.

Dalissa on kaksi erillistä kerrosta, joissa kummassakin kerroksessa on yksi makuuhuone. Makuuhuoneessa on aina kaksi liikuteltavaa runkosänkyä ja lisäksi yläkerran aulassa on kaksi runkosänkyä lisää. Olemme erityisesti panostaneet asiakkaiden viihtyvyyteen ja Dalista löydätkin todella laadukkaat vuodevaatteet, jotta yöunesi olisivat täydelliset.

Viihtyisästä alakerrasta löytyy myös eteinen ja sisäänkäynti, WC, iso ja ihanan tunnelmallinen keittiö-ruokailutila-oleskeluhuone, sekä pääparveke. Takkapuut ovat todella kätevästi parvekkeella pienessä syvennyksessä.

Useista alppitalohuoneistoista poiketen asunnon saunatilat ovat yläkerrassa. Iso ja siisti sauna kutsuu matkailijoita päivän päätteeksi hyviin löylyihin.  Suihkutilan yhteydessä on toinen WC. Ylhäällä on myös toinen makuuhuone ja parveke, sekä iso aula vaatesäilytystiloineen ja kaksi makuupaikkaa.

Keittiö on toimiva ja tilava. Astiasto on kätevästi erillisessä astiavitriinissä, joten kattauksen tekeminen on helppoa.


Dalista löytyy myös pyykinpesukone, silitystarvikkeet ja kuivauskaappi. Kettiössä on korkea varustelutaso ja todella hieno astiasto 12 hengelle. Keittiöstä löytyy myös kaikki peruskodinkoneet, kuten leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin, pakastin jne. Täällä onnistuu kokkauskin, vaikka herkulliset ravintolat houkuttavatkin matkailijoita kokeilemaan ruokalistojaan!

Lapsille kaikissa kohteissamme on omat syöttötuolit, matkasängyt ja potat. WLAN on vain Dalin asukkaille omana yhteytenään ja DVD/Stereot löytyvät TV:n ohella.

Levin matkailu Oy on pistettänyt Dalin Q4 (Q1-Q5) luokkaan.
Rinteiden ollessa auki, Dalin varustuksiin kuuluun myös hissilippu (1). Daliin voit myös tuoda lemmikkisi mukanasi.

Oleskelutilan yhteydessä on varaavatakka, voit siis yhdistää takkatulen ja viihteen televisiosta.

Yläkerran makuuhuoneessa on oma parveke. Makuuhuoneet ovat tunnelmallisia ja kodikkaita. Sängyt ovat laadukkaita ja niissä saa matkailija hyvän unen. Tämän takaa myös talon erinomainen äänieristys.

Olohuoneen ikkunat ovat Keskuskadulle päin ja pehmeä sohva kutsuu lomalasia rentoutuumaan ja nauttimaan Levillä olostaan.