Alte Levi Calevi varustelut

Calevissa on pieniä kivoja yksityiskohtia tuomassa viihtyvyyttä.

Alte Levi Calevi on sisutettu laadukkaasti ja modernisti tämän päivän lomailijan tarpeisiin.

Alakerran makuuhuoneessa on ylellinen parisänky ja yläkerran makuuhuoneesta löytyy kaksi erillistä sänkyä, sekä oma parveke. Lisäksi huoneistossa on levitettävät vuodesohvat molemmissa oleskelutiloissa. Nukkumispaikkoja on yhteensä 4+4.  Huoneiston petivaatteet ovat erittäin korkeatasoiset ja uudet. Yläkerrassa on oma wc ja makuuhuoneissa on runsaasti kaappitilaa matkatavaroiden säilytykseen.

Alakerrassa on yhdistetty moderni keittiö ja olohuone todella toimivasti. Sisutukseen on panostettu ja se luo viihtyisän tunnelman vuodenajasta riippumatta. Monipuolisesti varustellussa keittiössä loihtii hetkessä upean illallisen.

Lapsiperheiden mukavuutta lisää yläkerran oleskelutilassa oleva televisio ja vuodesohva. WLAN mahdollistaa nykyajan loman mukavuudet. Oma syöttötuoli ja potta löytyvät perheen pienimmille ja matkasänky kuuluu vakiovarusteisiimme mökeissämme. Portaat ovat turvattu lapsiportein sekä ala-  että yläkerrassa. Voit tuoda mukanasi myös lemmikkisi tarvittaessa. Rinteiden ollessa auki, Calevin varusteluun kuuluu myös hissilippu (1).

Yläkerran makuuhuoneessa on oma parveke.

Tehokas kuivauskaappi varmistaa seuraavankin päivän riemun ulkona. Tilava ja toimiva sauna/kylpyosasto mahdollistavat vaivattoman vaatehuollon saunomisen mukavuudesta tinkimättä. Saunassa on kaunis vuolukivinen kiuas ja tilavat lauteet.

Keittiön uudet kodinkoneet toimivat tehokkaasti ja ovat yksinkertaisia käyttää. Astianpesukone ja pakastin löytyvät kuten hyvinvarustetusta keittiöstä kuuluukin, lisäksi myös leivänpaahdin, tehosekoitin, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Mökin varusteisiin kuuluu erittäin monipuolinen Iittalan laatuastiasto ja uusi kattava ruuanlaittovälineistö. Monipuolinen lasiastiasto kruunaa illalliskattauksen.

Muuta: Wlan, kaapeli-tv, radio, cd-soitin,dvd, varaava takka, takkapuut, sähkösauna, kuivauskaappi, pyykkikone, silitysvälineet, 1 kpl parkkipaikka ja lämmityspistoke. 2 pulkkaa, 2 kpl hissilippuja, erittäin hyvin varusteltu ensiapukaappi.

Astiastona on Iittalan Teema-sarja ja Aalto-lasisarja.

Keittiö on moderni ja siisti.