Alte Levi Beetu varustelut

Beetun yläkerran oleskelutilasta löytyy extrana helppokäyttöinen solarium. Solarium huolletaan säännöllisesti ja se on turvallinen käyttää ohjeiden mukaisesti.

Alte Levi Beetu on viihtyisä ja korkeatasoinen loma-asunto kahdessa kerroksessa. Makuuhuoneita on neljä, kaksi kummassakin kerroksessa. Kaikissa makuuhuonessa on laadukkaat yhden hengen runkopatjat. Sängyissä on laadukkaat vuodetekstiilit, jotka takaavat hyvät unet lomalaisille. Lisäksi Beetusta löytyy varavuoteiksi kaksi patjaa ja kaksi nojatuolia, jotka muuttuvat lisävuoteiksi käden käänteessä. Yhteensä petipaikkoja on 8 (+4).

Ketiiössä on jääkaappi-pakastin, astianpesukone, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin, kahvinkeitin jne. Ruuanlaittovälineistö on laaja ja monipuolinen. Täydellinen 14 hengen astiasto antaa mahdollisuuden loihtia kunnollinen juhlakattaus loman tähtihetkiin.  Alakerran oleskelutilassa on 43" plasma- TV ja kaapeliTV takaa häiriöttömän katselunautinnon ilmoista riippumatta. Katselunautintoa olemme lisänneet asentamalla kotiteatterisarjan TV:n yhteyteen. TV on myös kytkentävalmis esim. kannettavalle tietokoneelle ja huoneistossa on nopea WLAN yhteys pelkästään asukkaiden käyttöön. Radion kuuntelu onnistuu myös tämän laitteiston kautta häiriöttä. Varusteiluihin kuuluu myös valkokangas erilaisiin yrityksien tarpeisiin. Yläkerran aulasta löytyy myös nojatuolit ja TV.

Beetussa on kaksi takkaa; toinen takka on oleskelutilassa ja toinen löytyy saunaosaston yhteydestä. Sauna on sähkösauna ja sen voi ajastaa lämpenemään valmiiksi kun saavutaan ulkoilemasta. Suoraan eteisestä on käynti vaatehuoltotilaan, joka on ikäänkuin suuri vaatteiden kuivatushuone. Täällä onnistuu saada isommankin poppoon ulkoiluvaatteet kuivaksi hetkessä. Tilasta löydät myös pesukoneen ja kuivausrummun, sekä silitysvälineet.

Molemmissa asunnoissa on sekalainen valikoima ulkoiluvälineitä; pulkkia ja liukureita. Suksienvoiteluteline kuuluu myös aktiivilomalaisen tarpeisiin, joten senkin olemme mökillemme hankkineet sinua varten. Auton saa lämmityspistokkeeseen, joten muistathan varustautua myös lämmitysroikalla.

Lisäksi huoneistoissa on vakiovarusteina lastensyöttötuoli, matkasänky ja potta. Lasten turvallisuutta lisää lapsiportti sekä ylä- että alakerrassa. Huoneistojen vuokraan kuuluu 2 kpl hissilippuja. Langaton internet kuuluu mökkiemme perusvarusteisiin, samoin kuin erittäin hyvin varusteltu ensiapukaappi. Lomalla voi joskus sattua haavereita, mutta täällä lomaillessasi apu on lähelläsi!

Alakerrassa on kaksi isoa sohvaa ja lisäksi nojatuoli.

Jokaisessa makuuhuoneessa on kaksi yhden hengen runkopatjasänkyä.

Alakerran 43" TV ja kotiteatterisarja saavat viihtymään myös mökillä, jos ulkoilu ei kiinnosta joka päivä. Tunnelmallinen takka tuo lämpöä viileisiin pakkaspäiviin.