Alte Levi Aatu varustelut

Aatu ja Beetu on moderni ja viihtyisä paritalohuoneisto Levin Länsirinteillä. Huoneisto on varusteltu kaikilla nykyajan mukavuuksilla ja on toiminnallinen isollekin porukalle.

Levin korkeatasoisesta loma-asunnosta löytyy kaikki mukavuudet mukavasti kahdessa kerroksessa laadukkaassa kokonaisuudessa. Molemmissa mökeissä on samat perusvarustelut ja omat erikoisuudet, lue lisää extroista!

Alakerran ja yläkerran molemmissa makuuhuoneissa on kaksi yhden hengen runkopatjasänkyä. Lisäksi yläkerrasta löytyy lisäpetimahdollisuuksia kahdella irtopatjalla sekä levitettävillä nojatuoleilla. Yhteensä 8 (+4) petipaikkaa. Keittiön graniittitaso ja rosteriset kodinkoneet viimeistelevät modernin ilmeen ja ovat helppohoitoisia ja siistejä aina. Perusvarusteisiin kuuluu jäkaappi, pakastin, astianpesukone, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin, kahvinkeitin. Keittiössä on laadukkaat ruuanlaittovälineet ja täydellinen astiasto 14 hengelle.

Kaapeli-tv takaa häiriöttömän kuvan kelistä riippumatta. Alakerrassa on plasmatelevisio 43" (kytkentävalmis esim. kannettavalle tietokoneelle), yläkerrassa LCD-televisio 23". Alakerran televisioon on yhdistetty kotiteatterisarja DVD/CD-soittimella ja RDS-radiolla (toistaa mm. dvd, dvd-audio, cd/r/rw, jpeg, mp3, vcd). Muita mökin varusteita ovat WLAN, piirtoheitin, valkokangas, kaksi erillistä takkaa, takkapuut, sähkösauna, kuivausrumpu, pyykkikone, silitysvälineet, autonlämmityspistoke, suksienvoiteluteline, pulkka, liukuri jne.

Lisäksi huoneistoissa on vakiovarusteina lastensyöttötuoli, matkasänky ja potta. Lasten turvallisuutta lisää lapsiportti sekä ylä- että alakerrassa. Huoneistojen vuokraan kuuluu 2 kpl hissilippuja. Langaton internet kuuluu mökkiemme perusvarusteisiin, samoin kuin erittäin hyvin varusteltu ensiapukaappi. Lomalla voi joskus sattua haavereita, mutta täällä lomaillessasi apu on lähelläsi!

Keittiö on hyvin varusteltu ja toimiva isommankin porukan majoittumiseen.

Aatun extrana on lapsiystävällinen mökkivarustus. Yläkerran oleskelutilassa on lasten oma maailma. Siellä lapset voivat viihtyä katsellen DVD:tä 24" televisiosta, piirtää kuvia päivän seikkailuista illan tullen, leikkiä autoilla, lukea kirjaa ja iltasatuja
jne. Tila on sisustettu pikkuihmisten mieleisillä raikkailla väreillä ja pienillä huonekaluilla. Ihanat pehmeät nojatuolit muuntuvat sängyiksi helposti ja nopeasti, tänne on mukava nukahtaa vaikka iltasadun jälkeen.

Lapsille on oma amme kylpyä varten, eteisessä ja saunassa on pienoisille omat pyyhekoukut, "koroke" vessassa helpottaa pienen ihmisen peseytymistä, värikkäät lasten henkarit odottavat eteisessä lapsia ripustamaan omat vaatteensa kuivamaan päivän jälkeen. Aatun keittiön varusteisiin kuuluu lasten omat ruokailuvälineet ja ruokailualustat. Tämän loman perheen pienokainen muistaa vielä pitkään ja kaikkea tarpeellista ei tarvitse kantaa mukana lomalle. Ne löytyvät mökistämme!

Lasten leikkinurkkaus löytyy Aatu-huoneiston yläkerrasta.

Omat veikeät astiat löytyvät mökistä jo valmiina.

Kuvasta poiketen, kaide on rimoitettu kattoon asti, joten putoamisvaaraa ei ole. Myös yläkerrassa on lapsiportti.

Aatu ja Beetu on helppo löytää matkailijan. Ne sijaitsevat aivan Gondoli-hissin läheisyydessä. Helppo päästä rinteeseen ja muihin harrastuksiin. Levi tarjoaa matkailijoilleen paljon erilaista aktiviteettia!