Alte Levi Aatu ja Beetu sijainti

Mökki on omassa rauhassa ja tilava parkkipaikka heti talon edessä.

Alte Levi Aatu ja Beetu sijaitsevat Kittilän Sirkassa, Levin Länsirinteellä, aivan Gondolihissin vieressä. Loma-asunnolle on todella helppo tulla, vain muutama risteys Kittilän tieltä ja olet pihalla perillä.

Kurkkaa tästä tarkempi sijainti kartalta: Ansajotos 30, 99130 Sirkka


FAKTAMATKAT:
Kittilä 20km, Kolari 80km, Rovaniemi 170km, Helsinki 985km, Jyväskylä 716km, Oulu 376km.

Levin parhaita ominaisuuksia on lentokentän läheisyys, vain 11km Levikeskuksesta. Kisakeskus eli Gondolihissi on pienen kävelymatkan päässä mökiltä n. 300m, ladut lähteävät aivan mökin nurkalta n. 150 metrin päästä siirymäreitin kautta ja kisakeskuksen nurkalta, lähimmälle moottorikelkkareittille on matkaa vaivaiset 200m . Lähin ravintola on kisakeskuksessa 300m päässä. Golfin ystäville kentälle on matkaa n. 7km. Levin keskukseen on matkaa n.3 km. Levikeskuksessa on kauppoja ja ravintoloita moneen makuun.

Olohuoneessa on iso varaava takka ja viihtyisä oleskelutila nykyaikaisin varusteiluin. TV on myös PC-valmis ja varustettu kotiteatterilla.


Levillä et tarvitse välttämättä omaa autoa liikkumiseen, sillä talvella Skibussi kuljettaa matkailijoita veloituksetta rinnealueen ja majoituskohteiden välillä. Skibussi palvelee kauden alusta hiihtokauden loppuun asti ja lähin pysäkki on 300m päässä Gondolihissillä.

Leville on hyvät liikenneyhteydet. Henkilöauton lisäksi pääset mm. suoraan Helsingistä lentämällä, sekä bussilla perille asti (lentoja päivittäin). Junamatka Rovaniemeltä tai Kolarista jatkuu mukavasti bussilla. Levin taksi- ja liikenneyrittäjät pitävät huolta siitä, että liikenne pelaa myös perillä.

Tutustu viikko-ohjelmaan ja ajankohtaisiin uutisiin:  www.levi.fi

Yläkerran makuuhuoneet ovat tilavat ja mukavat laadukkaat sängyt takaavat hyvät yö unet matkailijoille.

Levin ruskan aika kannattaa myös kokea. Mökkimme läheisyydessa on seikkailupuisto ja useat ulkoilureitit menevät hyvin läheltä.

Beetun keittiö iltavalaistuksessa.