Alte Levi Aatu ja Beetu

Vuokraamme mökkejämme myös ruskan aikaan. Upeat mahdollisuudet vaellukseen ja marjastukseen.

Aatun ja Beetun löytää Levin Länsirinteiltä. Korkeatasoiset, hyvin varustellut ja viihtyisät kelohonkaiset paritalohuoneistot sijaitsevat ehdottomasti yhdellä Levin huippupaikalla.

Nopeat kulkuyhteydet talvisiin aktiviteetteihin ja rinteeseen, gondolihissi ja Skibussi ovat aivan nurkan takana. Tilaa molemmissa huoneistoissa löytyy isommankin porukan yöpymiseen, 8-12 henkeä/huoneisto. Paritalo on valmistunut keväällä 2005. Lomahuoneistot sopivat myös liikuntarajoitteiselle, sillä myös alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, vain muutama porras pihalta sisään tupaan.  Tupakeittiö on yhdistetty oleskelutilan kanssa toimivaksi kokonaisuudeksi. Sauna- ja takka-/pukuhuone ovat myös alhaalla. Eteisen yhteydessä on oma kuivaus-/vaatehuoltohuone. Lisäksi alhaalla on toinen erillinen wc. Huoneiston makuuhuoneiden ovat äänitiivistettyjä.

Yläkerrassa on avointa tilaa, kaksi makuuhuonetta ja wc. Huoneistoista Aatu on erikoissuunniteltu lapsiperheille ja perheen pienimmät on otettu huomioon varusteluissa. Esimerkkinä mökin keittiöstä löytyy omat hauskat lapsenmieliset ruokailuvälineet ja yläkerran oleskelutila on sisustettu lasten maailmaksi!

Sisutukseen on käytetty aikaa ja ajatusta. Suunniteltu kädenjälki näkyy viimeisteltyissä kokonaisuuksissa. Värit ovat maltilliset ja materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Pidämme erittäin tärkeänä siistejä ja hyvinhoidettuja mökkejä lomasi onnistumisen kannalta. Sesongin aikana vuokrahintaan sisältyy siivous, jotta mökkien taso olisi vuodesta toiseen taattua, ja lomailija voi uusia onnistuneen lomansa myös seuraavana vuonna.

Talon ympärillä on Isot kuistit ja parveke, sekä talon alakerrasta öytyy varasto, jossa mahdollisuus säilyttää polkupyöriä, moottorikelkkoja, tai voidella suksia. Tee varauksesi heti ja pääset nauttimaan makeista maisemista ja mukavasta meiningistä Lapin suosituimmassa keskuksessa!

Levin Matkailu Oy on pisteyttänyt kohteet oman laatujärjestelmänsä mukaisesti laatuluokkaan Q4 (Q1-Q5). "Q4 Keskitasoa parempi. Hyvä varustetaso, sisustukseen kiinnitetty huomiota."

Keittiö on toimiva ja laadukkailla kodinkoneilla varustettu.

Oleskelutila on tilava ja viihtyisä.

Loma-asunnolle on helppo tulla omilla autoilla ja autot saa kätevästi aivan etuoven viereen..