Alte Levi Calevi

Kuvateksti

Alte Levi calevi on alppitalossa oleva lomahuoneisto Levin keskustassa.

Tämän lähemmäs Levin keskustaa ei juurikaan voi majoittua. Eturinteelle matkaa vain muutama sata metriä ja kaikki Levin palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä.  Erittäin hyvin varusteltu ja viihtyisä alppitalohuoneisto, jonka makuuhuoneet ovat rauhalliselle sisäpihalle päin.

Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja yläkerrassa erillinen oleskelutila television katseluun, tai vaikka lasten viihtymiseen. Huoneistossa on kaksi levitettävää vuodesohvaa lisävuoteiksi. Laadukas ja hyvin varusteltu keittiö helpottavat arkirutiineja, sisutuksessa on panostettu viihtyisyyteen ja toimivuuteen.

Varaa kohde kesällä tai talvella, Leviltä löytyy ohjelmaa ja aktiviteettia jokaisena vuodenaikana. Tarjontaa on varmasti joka makuun! Tee varauksesi heti ja pääset nauttimaan makeista maisemista ja mukavasta meiningistä Lapin suosituimmassa keskuksessa!

Levin Matkailu Oy on pisteyttänyt kohteen oman laatujärjestelmänsä mukaisesti laatuluokkaan Q4 (Q1-Q5). "Q4 Keskitasoa parempi. Hyvä varustetaso, sisustukseen kiinnitetty huomiota."

Oleskelutilasta pääsee suoraan rauhalliselle parvekkeelle, josta on näkymät tunturiin ja eturinteille.

Huoneistossa on täydellinen astiasto 12 hengelle. Keittiön laadukas varustelutaso antaa mahdollisuudet vaikka juhla-aterian valmistukseen.

Alakerran makuuhuoneessa on parisänky ja hyvät tilat vaatteiden säilytykseen. Makuuhuoneen kaapista löytyy myös perheen pienimmille matkasänky.

Alakerran kylpyhuoneessa on wc, pesukone, kuivauskaappi yms.. Yläkerrasta löytyy vielä erillinen wc.

Alakerrassa on varaava takka, joka tuo kivaa tunnelmaa talvi-iltaan. Portaissa on lapsiportti.

Calevissa on tupakeittiö, yhdistettynä oleskelutilaan..